POVESTEA MEA:
Corporatista dedicata si supraincarcata cu target-uri, deadline-uri si rapoarte, visam sa merg la munca cu drag si cu pasiune, fara sa mai numar zilele pana in weekend, singurele in care cand puteam sa fac ce imi placea. Cineva mi-a spus atunci ca acest lucru nu este posibil, nimeni nu lucreaza de drag.
Din fericire n-am ascultat si la 30 de ani am renuntat la munca in corporatii si am luat-o de la zero sa invat o meserie noua, in incercarea de a face dintr-un hobby un job cu norma intreaga.
Am luat-o in serios – am facut multe cursuri, mi-am luat diploma si m-am specializat in hairstyling atat in Romania cat si la Londra.
De-a lungul celor 10 ani de cand sunt hairstylist, am continuat sa merg constant la cursuri de specializare, pentru ca atunci cand esti pasionat de meseria ta, a fi mereu la curent cu ultimele noutati din domeniu este ceva firesc.
Si pentru ca imi place sa invat diferite stiluri, pe langa Romania si Londra am fost si la Chisinau pentru a invata tehnici de coafuri speciale – impletiturile rusesti si coafurile de mireasa ce imi sunt foarte dragi.
Nu au fost doar zile roz in aceasta schimbare, dar toate celelalte zile m-au determinat sa fac cu mare drag aceasta meserie in fiecare zi, asa cum mi-am dorit, sa imi pastrez pasiunea si sa nu ma plictisesc niciodata.
Ave Scissors a fost initial doar un vis – un salon axat doar pe hairstyling, cu un concept diferit – un salon dedicat unei singure cliente, care pe toata durata programarii ei este centrul atentiei.
Acum visul meu a devenit realitate.
La Ave Scissors, pe singurul scaun din salon, este vorba doar despre tine – clienta mea – unde discutam despre ceea ce iti doresti, intr-un mediu relaxant si intim, fara agitatia obisnuita a marilor saloane, fara zgomot, fara trafic de oameni care vorbesc prea mult sau prea tare, care te vad cu vopseaua pe par, etc
Cred ca viata a devenit atat de agitata si stresanta pentru marea majoritate a oamenilor, incat nevoia de liniste si relaxare este cu atat mai mare.
Astfel, Ave Scissors, este o oaza de relaxare, un moment de rasfat pentru tine, in care discutam la un ceai, la o cafea si o prajiturica despre ceea ce iti doresti, ce ti se potriveste si te avantajeaza si apoi le transpun in realitatea care sper sa iti depaseasca asteptarile de fiecare data.
Te astept cu drag,
Raluca Mircea