Tunsoare

Totul începe cu o tunsoare bine gandită și adaptată pentru fizionomia ta, care reflectă personalitatea ta și-ți oferă un plus de încredere.

Este important ca o tunsoare  sa fie usor de purtat si de aceea  trebuie luat in calcul daca te vei coafa sau nu dupa fiecare spalat. Totodata stilistul te va invata cum sa folosesti diferite produse  de styling pentru a-ti creea tu singura mai multe look-uri din aceeasi tunsoare.

Culoare

Blond luminos, nuanțe pastel, arămiu indrăzneț sau culori atât de naturale încât nimeni nu va ști că te vopsești? Fascinatia pentru culoare și pentru posibilitatile  nenumărate de a creea ceva unic de fiecare data transforma un vopsit al parului intr-o adevarata arta.

Atunci cand culoarea parului este bine aleasa tenul arata luminos, odihnit, trasaturile sunt evidentiate si tu arati           minunat chiar si fara machiaj.  

Coafuri Speciale

Când ai in viata ta un eveniment și vrei o coafura de ocazie care sa te faca sa simti speciala si frumoasa sau vei fi mireasa si cauti cea mai frumoasa coafura pentru acea zi unica, vino să vezi ce putem creea pentru tine.

Coafura de ocazie va fi gandita si executata ca sa fie in concordanta cu tinuta ta, locatia unde se tine evenimentul, trasaturile tale si personalitatea ta.

 

Relaxare

Masajul capilar relaxeaza, stimuleaza circulatia sangelui oferind un plus de energie  si vitalitate parului, stimuleaza cresterea parului si nu in ultimul rand, masajul capilar te scapa de stres si uneori chiar si de durerile de cap atat de suparatoare.